donderdag 17 april 2014

When in Bruges ... Visit Sanseveria Bagelsalon!

Brugge is hip and happening. Vergeet de bussen Aziaten, de ontelbare saaie pralinewinkels en het net iets té opgekuiste pretparkuiterlijk van de stad. Dezer dagen tel je niet mee als een bezoekje aan Brugge niet opgelijst staat in je citytrip-in-eigen-land-planning. 
Fellow-blogger Edwardz heeft er zijn mooie kook- en tekstbureau, je eet er de geweldige ballen van Wim Ballieu, rock 'n chocman Dominique Persoone begon in de stad, sterrenchef Geert van Hecke opende er zijn bistro on the side De Refter en er staat een indrukwekkend concertgebouw met een mooi programma. 

Lang niet alles: Brugge bougeert. Vanaf 1 mei - hoe mooi, Dag van de Arbeid - kun je geweldig gaan schnabbelen in Bagelsalon Sanseveria. Met de woorden "salon" en "sanseveria" in je naam, kan het moeilijk nòg hipper worden. 


Edoch, want je ontbijt of luncht er met geweldige, krokante, smakelijke classic bagels - die hartige ronde broodjes met een gat in het midden - en met bagels met een twist. Het interieur is as it should be: Scandinavisch chic meets vintageEn het logo klopt!  Hip, hipper, hipst. 

Oh yes, they will bagel it!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...