dinsdag 15 april 2014

Uit de Doos, in de Grond, Op je Bord!

Ik ben er toch fan van: van die hipster-woorden waar iedereen na een week allergische reacties van krijgt. Denk "conceptueel", "out of the box", "projectjes". Bij mij alleen gekriebel en gebruis, geen rode vlekjes of irritatie. 

Dus ben ik helemaal zot van het concept van onze jongste, hipste moestuinman Angelo Dorny. Die heeft Out of the Box gedacht en alles gewoonweg ìn een box gestoken: een moestuin - slash - kookboek (vol goesting) én zaden en knollen voor die tuin van je. Uit de doos, in de grond, op je bord. 


Vergeet tomaten, radijzen en rucola, Angelo leert je palmkool, citroenkomkommer en ja, ook het überhippe quinoa telen! 9 doosjes met zaden en knolletjes van verrassende, vergeten groenten voor nieuwe smaaksensaties op je bord. Het leuke is ook, je vindt deze groenten en kruiden maar moeilijk bij je supermarkt, dus het is werkelijk een specialleke: zelf geteeld, zelf geplukt en zelf klaar gemaakt. Immers, Angelo geeft je tips om met je handen in de aarde te wroeten, maar hij geeft je ook recepten om met de oogst in de keuken aan de slag te gaan. 

Angelo Dorny - Een Doos Vol Goesting
Uitg. Davidsfonds
€ 27,50

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...