dinsdag 7 februari 2012

Vervelende, koude dag in leuke schoenen!

Een vervelende, koude dag midden februari 2011 werd plotsklaps en geheel onverwacht in het roze én koningsblauw gedoopt dankzij de hemelse ontdekking van Luz de Lux, en vooral dankzij de heel vrolijke, leuke, maffe, gemakkelijke, originele, prachtige knalblauwe schoenen van Edith & Ella waar ik die vervelende en koude dag plotsklaps verliefd op werd. 

Ik wacht op deze vervelende en koude dag (bijna) midden februari 2012 op opnieuw zo'n gelukzalig moment bij Luz de Lux. Ik wacht geduldig.  Ik hoop het een en ander te treffen en ik wéét gewoon dat ik met de vakkundige hulp van Babsie echt wel meer dan het een en ander zal aantreffen, ook weer schoenen. 

Alhoewel, ik wacht ONgeduldig. Want toch kon ik me niet bedwingen toen ik deze ladies tegenkwam. Op deze foto lijken ze me een beetje "I'm a big, big girl, in a big big world" - truttig en heilig non-achtig dus - maar in het echte leven zijn ze meer retro dan non, en hebben ze meer karakter dan de halve wereld bij elkaar.

Jep, I like! Ik kan niet wachten er de grote boze wereld mee te verkennen. Alleen willen die ijzige plekken niet smelten en die temperaturen niet dalen. Babsie  zal op zo'n vervelende en koude dag midden februari ook geen met schapenwol gevoerde botjes meer hebben, zeker? Maar wel massa's ander moois waar ik dan met deze beauties naartoe huppel.

4 opmerkingen:

  1. mooi mooi mooi! foto van de blauwe schoenen? of wachten ze op de lentezon...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jep, ze wachten op droge dagen. :-) Al heb ik gezocht op het internet, maar vond ik geen afbeelding... Ze zijn werkelijk de max, al zeg ik het zelf. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 'schoenen verliefdheid' begrijpen wij helemaal! :)

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...