zondag 22 mei 2016

BEAUTY: Doe de Detox Water Challenge en straal!

Laat alles vallen en rep je beautiful ass naar Demak'Up Detox Water Challenge en ga samen met mij 10 dagen sippen en smeren. Wat dit je opbrengt? Een glow op je huid to die for. Best handig nu we  - als het eindelijk eens deftig zou willen zomeren - meer met onze snoet buiten rond paraderen.


Detoxwater met kiwi en aardbei - Demak'Up Detox Water Challenge

Vanaf 23 mei - maandag/morgen - krijg je online 10 dagen lang recepten voor geïnfuseerde watertjes, scrubs en gezichtsmaskers.  Water is deze periode de basis (en blijft dat hopelijk). Niet onlogisch, want aarde, mens en elk ander levend wezen bestaat voor het overgrote deel uit dit kostbare vocht. Water reinigt, water voedt. 

Gewoon is niet goed genoeg, dus pimpen dat water: met heerlijk fruit, frisse komkommer, verzorgende thee. En wat overdag in het glas komt, gaat 's avonds in de scrub of het masker. Wat goed is voor de binnenkant, helpt je meteen ook aan de buitenkant. Het is dus niet meer vreemd om je potje yoghurt pas s'avonds uit de koelkast te halen en het vervolgens op je smoel te smeren. Ik verzeker je: no biggie, wel heerlijk fris en een fantastische mooimaker (check mijn Instagram voor "Ruth goes berry hulk style" + ooit zat ik een halfuur in een yoghurtbad).

Masker met watermeloen - Demak'Up Detox Water Challenge


Het draait allemaal om hydrateren en reinigen - detoxen in hipster/yoga-taal - vanaf nu. Het loont, zelfs bij een al eeuwigdurend ritme van 2 liter water per dag, een ochtendlijk warme kop citroensap en oh ja, een krachtige doppio. 

Vrije radicalen, cafeïne, vervuiling, zweten, een glas wijn, en nog één, en nog één, een beker fruitsap, dat stuk verrukkelijke Tony Chocolonely (melk - popcorn - discospikkels!), ettelijke lepels Ben & Jerry's, een extra sneetje heerlijke lamsbout, wit brood ... Het lichaam weet voor een stuk namelijk wel raad met de verwerking/afvoer van al dat gruis, maar een flinke helpende hand - een Water Detox Challenge - maakt het het wel een pak makkelijker. En jou heel wat stralender (en fitter).

Who's in with me for this challenge? Inschrijven kan vanaf nu op www.demakupdetoxchallenge.be en via het Facebook event. Laat me zeker weten hoe het gaat.

Granaatappelscrub - Demak'Up Detox Water Challenge


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...