maandag 11 februari 2008

brillebekkie

Vanaf vandaag vind je me met een bril achter mijn bureau. Ter verduidelijking: mijn ogen zijn perfect, alleen raken ze nogal vermoeid van dat uren typen, creatieve zinsnedes verzinnen, foto's selecteren, allerlei cyberspaces online houden, de consument tevreden te houden enz.

Een fotootje na een eerst vermoeiende werkdag, gevolgd door een hectische zoektocht naar een leuke gsm (bijna onmogelijk in deze platte gsm-cultuur), een maandagavonds supermarktbezoek (huilende kinderen en jekkerende moeders) en een snel-snel dineetje. Kortom: verwacht dus niet te veel... Ik zie er niet uit!

En op vraag van sommige personen... er komt een vrolijkere foto! :-)

16 opmerkingen:

 1. Nou moe ... delete dat prentje eens gauw en laat je stralende glimlach je hypnotiserende help-ik-ga-verdrinken -in-je-diepblauwe-abyss-kijkertjes vergezellen achter deze prachtige montuur die je nog meer karakter geeft! yep ...that's what it is(of zoals de italianen het zeggen:sì..eco es lo que sera...of zoiets )..va bene e Ruthie..in de camera kijken als je je zelfontspanner gebruikt ,hé ? °-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou moe .....dat dacht ik even ook
  deleten dat prentje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja seg mensen, geduld,e! Er zijn niet zoveel mooie shots van mijn gezicht, zeker niet in vermoeide, gezwollen toestand... Ik probeer er eentje te maken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Trixie .. jouw prentjes zien er anders wel beeldig uit .. zou je ook geen Panda kopen of gaan jullie samenwonen in hetzelfde vehikel ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vermoed dat ik daar toch vrij veel tijd in ga spenderen maar zelf kopen ..neen
  mijn geschaafde peugeot dient nog verder dienst te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jep want eigenlijk is het half "onze" 500. ;-)Super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja half van mij hihi en gij helemaal betaald!!!

  brave pekkie!!

  nee ruthie helemaal van jou!!! jouw eerste autootje!!!

  vind hem alleen kei leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, mijn auto, maar waar we samen toch ook veel leuke trips mee gaan doen!! kef kef. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moet inderdaad ingewijd worden ergens aan een prachtig laggio .... met liters prosecco!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geen inwijdingsritueel zonder prosecco!! En ik ben ook aan het denken: is er dan geen belangrijke "official" nodig? Als we nu eens naar Torino rijden en er .... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. tja daar zit den Ales natuurlijk maar ja die zijn "bakkes" staat u momenteel niet meer aan om het in jouw woorden te zeggen...anders even en omweggetje via Madrid, vereren we Spanje ook meteen met een bezoekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. toch ook even langs een Ferrari zetten in Modena .. met op achtergrond pizzeria waar jullie op terras een deegschijf verorberen nee? .. zijn toch ook van de Fiat familie(de auto..niet de pizza)?.In Spanje niet nalaten het ding onder zo'n bronstige kartonnen Jerez-stier te plaatsen om gelijk de kracht te tonen van jullie aluminiumen ros.
  afijn .. maak er een tour-around-Europe-prentjesboek van (zoiets gelijk die plastieken aap uit de film Amélie Poulain)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Skip, goed idee! Van de tour, niet van de stier op mijn geliefde 500! Trixie, ik wil gerust langs Madrid rijden, enige probleem is dat ik geen Spaans spreek en body language is dan ook niet aan mij! Napoli moeten we ook zeker aan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. goed idee, wel van die stier!!! zal ik mijn horens wel onder die napolitaanse stier steken!!! en ruthie die mocht wel mee in je F500 he!!!

  prentjes kan ik wel voorzien....

  ferrari hebben we niets mee te maken das een overkill aan johnny + testosteron!

  zeg skip dat beest uit Amelie was toch ene kabouter?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ...'bouter yep .. zit voorlopig met m'n hoofd in apen op Madagascar te gaan helpen .. vandaar het misverstand .. en een F500 in 'dagascar zie ik nog niet zo .. jouw Peugeot daarentegen ??? hmm ?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil geen stier op mijn 500!! Ik denk dat we het over een andere stier hebben. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...