donderdag 14 februari 2013

Alice en de Kolderkat voor een vriendinnetje - Leuk idee #2!

Ik ben groot gebracht met de nodige (kinder)klassiekers: The Sound of Music, Mary Poppins, Kinderen voor Kinderen, de Tovenaar van Oz en natuurlijk de tekenfilm van Alice in Wonderland. Heerlijk vond ik het om weg te zinken in de wereld van fantasie, muziek, lolligheden. Al werd ik van Alice in haar Wonderland wel eens onrustig: ze ontmoet daar de ene freak na de andere, godsamme! Mijn gevoelig centraal zenuwstelsel werd daardoor een beetje op de proef gesteld.


Omdat ik heilig geloof in het "blijf je verbazen"-credo, vind ik een dosis fantasie en zottigheid in mijn leven als volwassene een absolute must, voor de gezondheid, en dat centrale zenuwstelsel. 

Ik ken nog zo iemand... Iemand die ik eerst op Facebook leerde kennen, maar waarbij het voelde alsof we al jaren bevriend waren. Gegierd, gehuild en getaterd hebben we al. Koffietje geslurpt ook. Hoewel het door drukke agenda's en ocharme een afstand van de E19 niet lukt om elkaar dikwijls in real life te zien, is ze voor mij een prachtige bron van zachte puurheid, eerlijkheid, gedrevenheid, inspiratie en ettelijke lachsalvo's. Met trots stel ik je voor, Miss E.!


Kolderkat handwarmertje
Ik was dan ook maar wat blij te zien dat haar naam opdook als een van de eerste vijf vriendjes, bij mijn Facebook-projectje. Iets moeilijker was het - al vind ik dikke drie weken nog meevallen - om een leuk zelfgemaakt cadeautje te verzinnen dat bij miss E. past. Aanvankelijk dacht ik aan huisbereide pesto of iets dergelijks, gezien miss E. zelf een gepassioneerd (en professioneel) kok is. 

Maar leuker is het om net iets verrassender uit de hoek te komen en te spelen met meer: ze is niet alleen kok, ze is ook sinologie, mama, ondernemer en een brok fantasie en dromerijen. Daarom, de Kolderkat van Alice om haar warm te houden! Schots en scheef gestikt - het wil me maar niet lukken - maar met veel plezier, fantasie en vriendschap gemaakt!
  

2 opmerkingen:

 1. en de kat is al een deel van mijn gezinnetje geworden :) - dankje lieve Ruth en we moeten leuven maar eens dringend dichter bij antwerpen schuiven xx
  trouwens in china noemde iedereen me *alice*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héél graag gedaan!
  Hihi, geweldig van die Alice...

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...