donderdag 29 september 2011

Overal hippe cupcakes!

 Volgens de meest recente berichten in foodie-land zouden Whoopie Pies de heerschappij van de cupcakes hebben overgenomen. Think again, whoopie pie! Ik presenteer u: Rudolph van Veen, Wellicht Nederlands kleurrijkste en vrolijkste meesterkok en meesterpatissie, en zijn nieuwe boek Rudolph's cupcakes - Bake & Relax.

Cupcake Wars - met vanille- en chocoladecrème
Het is gedaan met de eeuwige pastelkleurige cakejes. Leuk, maar het werd een beetje saai. Rudolph - zelf een misschien vreemd eend in de bakkerij-bijt met hippe bril, outfit en kapsel - bakt erop los en schuift indrukwekkend glitter- en glamourcupcakes uit zijn oven. 

Limoncello's - Amandelcupcake met citroencrème en Italiaanse koekjes
Humor, een alles-kan-met-een-cupcake-filosofie en het gebruik van alleen goed verkrijgbare, natuurlijke ingrediënten zonder kleurstoffen en E-nummers eindigen in (h)eerlijke en indrukwekkende kleine cakejes, zoet én hartig. Zelfs voor de veganist, de glutenintolerante en suikermijdende fan van zoetigheid heeft Rudolph een alternatief. 

Bananasplit - Chocolade-bananencupcake met vanillecrème en ganache

Niemand komt er nog onder uit. Cupcakes zijn er om te blijven. Een aanstekelijk boek van een inspirerende Nederlander waar zelfs de niet-zoetekauw meteen mee aan de slag zou willen! Bring those cupcakes on!
 

Rudolph's Cupcakes - Bake & Relax, Karakter Uitgevers, € 16,95
2 opmerkingen:

  1. Schitterend! En eens niet van die te zoete brol erop, maar verrassend lekkers natuurlijks!

    Wanneer breng je er mee? :)

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...