vrijdag 10 augustus 2007

De vrouw...


Fermìn Romero de Torres geeft Daniel Sempere in het boek De Schaduw van de Wind een initiatie "vrouwen versieren": "Het goede laat op zich wachten. Er zijn daarbuiten pummels die geloven dat als ze hun hand op de kont van een vrouw leggen en zij protesteert niet, ze de buit binnen hebben. Beginnelingen. Het hart van de vrouw is een labyrint van subtiliteiten dat de onbehouwen geest van de man uitdaagt. Als u een vrouw werkelijk wilt bezitten, moet u denken als zij en als eerste haar ziel veroveren. De rest, dat zoete, zachte omhulsel waardoor je je verstand en deugdzaamheid verliest, is een extraatje."

2 opmerkingen:

  1. Homaar....Als je het goede te lang laat wachten wordt het slecht... marchandise zo vers mogelijk verorberen zei moeke altijd...kijk ,als ze niet roespeteert wil dat wel iets zeggen hé ... 't delicate is om die hand op de juiste plaats te (durven) zetten (smail)....Labyrinten,ok maar als je de uitgang niet vindt zit je wel te vloeken hé ? Zoete zachte omhulsels en inhoud is geen extraatje..dat is de kers op de gateau ... moet er al veel gezweet en gezwoegd zijn geweest om met handen en voeten uit te leggen waar het nu uiteindelijk allemaal om gaat ...wat is me dat allemaal !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De romantische en poëtische woorden zijn aangenaam om de geest te prikkelen, maar laten zich moeilijk vertalen naar de realiteit. :-)

    Of... bedenk ik me net... speelt hier een soort verschil in mannelijke/vrouwelijke approach?

    :-)

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...