woensdag 30 januari 2008

Oma is 80 geworden!

Mijn oma is 80 geworden (ik weet het: je zou het niet zeggen en dat meen ik). Samen met mijn nichtjes en neefjes (ik mag verkleinwoorden gebruiken, gezien het feit dat ik van de aanwezigen de tweede oudste was. Van de oudste ziet u een leuke foto onderaan) hebben we dat gezellig gevierd. Natuurlijk was de oma niet op de hoogte van onze plannen en blij verrast om met haar nageslacht aan tafel te kruipen. En toch laat ze zich dan nog niet trakteren,e!


5 opmerkingen:

 1. Idd, dat zou je niet zeggen, 80 jaar.
  You're not just a girl. Not to me.
  De laatste tijd bots ik altijd op mensen die inhoud hebben (zowel in de stad, op het werk, tijdens het trainen, tijdens het winkelen, tijdens het wandelen, tijdens blogtijd). Ik klik op het gevoel op een profiel en het is altijd inhoud. Leuk, fijn, amusant en leerrijk.
  Inhoud, gevoel in één en dezelfde persoon en dan nog in een knappe uitziende vrouw (toch voor mij alleszins op de foto): ik beleef een droom vanop afstand weliswaar, maar ik kan de droom al waarnemen.
  Mooie stukken tekst met een eigen visie, een eigen gevoel en een eigen koppigheid (dat mag ik toch wel stellen en ik bedoel het positief). Van mij mag je er wezen op alle vlak. Ik hou je blogje vanaf nu bij want dat maakt me blij en houdt me vrij. Aan je reactie (wat die ook moge zijn) zal ik wel weten of dit mag.

  Groeten

  Kevin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is erg vreemd om deze woorden te lezen van een compleet vreemde persoon. Niettemin is het ergens fijn om te lezen dat mijn schrijfsel net een vreemde kunnen bekoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de spannende avonturen van Ruthie nemen nieuwe vormen aan !;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet of het vreemd is. Wat ik wel weet, is dat toevalligheden niet bestaan. Alles heeft een reden, zelfs het kleinste detail. Details ontgaan de meeste mensen waardoor mensen soms het bos niet meer door de bomen zien.
  Ik zit vaak in mijn gevoel en anderen in hun hersenen. Ik leg mijn hart op mijn tong en dat wordt meestal niet in dank afgenomen. De meeste mensen zijn indirecter en willen eerst alles geordend hebben in hun hersenen vooraleer tot handelen over te gaan (dus ook wat men zegt, typt).
  Volgens mij is iets vreemd als je het niet kan vatten met je hersenen omdat het vanuit het gevoel komt. Als je probeert iets op te lossen met hersenen wat vanuit het gevoel komt, dat schept ontwikkelingsmogelijkheden voor positief denkende of voelende mensen en beperkingen voor negatief denkende of voelende mensen.
  Dat is alweer mijn mening.

  Thanx voor de reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vandaag is anders niet zo avontuurlijk, hoor skip!

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...