vrijdag 4 januari 2008

Lijstjes en voornemens

Passage Fitness noteert in januari gemiddeld 6000 (!) meer inschrijvingen. En afgelopen week werden er nog nooit zoveel legale mp3-songs van het net gehaald omdat half puberaal en volwassen België een nieuwe mp3-speler kreeg. Ook E-bay zal binnenkort wel aandraven met een lijst van meest terug verkochte kerstcadeaus (ondankbare en verwende zielen!).

Halsstarrig hou ik vast aan de illusie een beetje uniek te zijn. Ik weiger dan ook voornemens te maken à la afvallen, meer sporten enz. Ik doe niet mee en schaf me géén fitnessabonnement aan (gelukkig heb ik mijn buikdanslessen nog), ik koop deze week géén liedjes op itunes en ik hou mijn gekregen verrassingen mooi en blij bij mij! Nah!

2 opmerkingen:

  1. hmmm...aangezien het hele leven een (aangeleerde) illusie is kun je je over heel wat verwonderen,no ? ... Bedoel je dat je naar je ware persoonlijkheid op zoek bent waarvoor je je niet zozeer moet verantwoorden tov anderen ?.. kom je tot de vastelling dat meer en meer mensen een (valse) toevlucht nemen tot het "consumerisme"? Alsof dat een oplossing is op zich !Allez.. Concentreer je op je kleine pleziertjes en je creatieve wereldje van dans en muziek en je zult rust vinden in je ziel!Seh! ;-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is niet iedereen op zoek naar zijn ware persoonlijkheid? Of laat ik aannemen dat vooral de interessante mensen ernaar op zoek zijn. Goed gelezen: ik heb niet zo'n zin meer om me voortdurend te verantwoorden tov anderen. Natuurlijk is dat een onvermijdelijk iets wil je samen leven.

    Ik ga je raad zeker in acht nemen, want ik denk dat je er de nagel mee op zijn kop slaat. De danservaring erin is vooral heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...