donderdag 24 januari 2008

Auto kopen

Ik wil en ga een autootje kopen. Iets klein, maar vinnig dat er ook nog eens een beetje leuk uitziet en niet té veel kost. Dat is zowat mijn eisenpakket.

Maar - naar goede gewoonte - twijfel ik me suf: wordt het die guitige nieuwe Fiat 500 of kies ik voor de (ook niet altijd) goedkopere Clio Campus, Toyota Yaris (ja, ik weet dat ik het op weg naar San Remo omschreef als een spastenbakje waar ik nooit van mijn leven zou inkruipen) of iets anders?

Hoe moet ik nu kiezen?!? En nee, ik raak niet meer op het autosalon wegens examen Italiaans...

10 opmerkingen:

 1. Hey Ruthie,
  Ik herinner mij ook nog mijn eerste aankoop, voorwaarden waren: geen rode auto en zeker geen Toyota. Wat is het uiteindelijk geworden, jawel een rode Toyota ;-)
  Groetjes,
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ruth,

  weet je wat mijn eerste wagentje was? Een Volkswagen Kever. Ik denk er nog altijd met heel veel heimwee aan terug. Koop het wagentje waar jij je goed in voelt. Je moet er immers jaren mee verder...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ciao!

  Haha, ik ken dat: ik kom ook meestal uit bij datgene dat ik zeker niet wil ofzo. ;)

  Oh, een kever... nice. Mmm, dan toch voor de nieuwe 500 gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daarbij ik heb er gisteren een mooie gekregen: een Fiat 500!!
  Fantastico!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. :-) Un piccolo cinquecento rosa. Belissimo, no?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Just in case:
  als "rosa" roos betekent én als er ondanks de :-) ook maar 1% serieux is, dan kan ik niet langer afzijdig blijven; denk je niet dat rose ietsie pietsie té Paris Hilton is?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar Vin Santo toch (ik vraag me af hoe het voelt om een wandelende lekkere dessertwijn te zijn... En nu valt de frank ;))... Het oude model van de Fiat 500 leent zich tot allerlei fijne pastelkleurtjes. En btw, in Italië dringt Paris Hilton gelukkig niet te fel door, dus is het best een mooi zacht roze, dat ver weg staat van domme blonde bimbo's (deze keer wel met een kleine cup).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ruth, ga zeker eens naar de mini gaan zien. Vooral die nieuwe cooper diesel is fiscaal super-interessant. Ik had er eentje (spiksplinternieuw) voor minder dan 17500 euro! Als je niet voor de mini opteert, neem dan ZEKER de fiat 500 !!!

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...