donderdag 10 januari 2008

Beginners Plus!

En les één bij de beginners plus is werkelijkheid geworden. De zoete bewegingen op de rommelende, harmonieuze klanken uit duizend-en-één nacht namen als vertrouwd plaats in mijn geest en lichaam. En als ik dat zo schrijf, lijkt het wel alsof ik er een erg glooiende buikdansles van heb gemaakt, maar... jammer genoeg is er een reden waarvoor die plus er achter staat: er zijn nieuwe dingen te leren, sneller, anders, gekker, ingewikkelder. Andere stijlen te ontdekken: van de volkse saïdi stijl tot de klassieke Egyptische stijl over de ingetogen - verdekke de naam vergeten - stijl.

Oh ja, het woord "beginner" staat er ook nog steeds bij, dat mag ik eveneens niet vergeten! Maar dat belet me niet om er met volle teugen van te genieten!!!

2 opmerkingen:

  1. Hey Ruth, Ik zou toch ook eens graag wat foto's zien van in outfit! Of gebeurt het dansen in gewone kleren? Veel plezier in ieder geval met de lessen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, in de lessen heb ik gewoon een joggingbroek aan met een topje. Wel een sjaaltje om de heupen. Bij hafla's enzo is er meer bling bling. Een echte outfit heb ik nog niet, want dat kan al wat kosten en bovendien zou dat maar belachelijk zijn: een sukkel in zo'n prachtige buikdanskleren. :-) Maar... ik blijf oefenen. Heb eigenlijk ook geen goede foto's van het buikdansen...

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...