dinsdag 15 januari 2008

Virussen

Ik ben kwaad, of noem het gefrustreerd... Omdat het een of andere virus zich meester heeft gemaakt van mijn lichaam ben ik aan een zetel gebonden waar ik mijn draai niet in vind, aan mijn bed waarin ik lig te woelen, aan mijn enkele vierkante meters onder het dak van een herenhuis. De dingen waar ik zo naar uit keek kan ik niet doen, net zomin als de dingen waar ik helemaal niet naar uitkeek. Wat blijft er dan over? Niet veel, tenzij voor me uit staren en het voelen van de pijn en koorts. Verdomd virus!

30 opmerkingen:

 1. Oooh..frustratie alom..ik kijk alvast uit dat je snel terug op de been bent ...Misschien is het nu het moment om wat virtueel buik te dansen(al woelend in bed ?)..God weet kom je in een koortsaanval wel het ideale dans scenario tegen(is koorts niet een gunstig excuus om je creativiteit eens goed bot te laten vieren onder het motto dat je ijlt en visioenen hebt ? arf ende :-))... afijn,anders blijft er niets anders over dan de overige 73 afleveringen van Prison crash te'bewonderen'.
  C U soon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. of anders schrijf je al ijlend een artikeltje of vijf voor TA?:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Trixie!... let op!!! ..'t kind is ziek,haar niet op slechte gedachten brengen hé ..(mentale) rust is aan de orde...haar nu niet zenuwachtig maken met het idee om grandiose bebloemde proza te schrijven voor dat tijdschrift... rust maar wat uit Ruthje..trek het je niet aan.. Trixie bedoelt het goed.
  °-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja maar skippy ik dacht dat na al jouw tips zijnde: virtueel buikdansen en gijlen op Scofield (dat alleen is al enorm uitputtend Ruth kennende) een artikeltje voor TA er ook nog wel bij kon!:)
  maar je hebt gelijk, tkind is ziek hihi! spijtig wel want nu kan ik alleen naar de les!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helaba..Plezier niet met verplichte stof mengen hé dan krijg je vaalgrijs ..Ruthje moet stralend blijven en passie en verwondering blijven uitstralen ... dus gijl maar verder gijlie... pero Trixie ,senza proferir parola,ce notte potere concentrare i avere un notte de recapitolare per distrarre o divertire Ruthtie,no ? (zucht .. een kwartier woordenboekgespartel om indruk te maken...pfff.. en het trekt nergens op ..soit ..! Es una lengua demaciado dificil para mi cabeza !)
  PS .. kun je de les niet webkammen met je portabile (zoals CNN doet als ze in het duister zitten temidden van woeste strijders in Afganistan ...euh..maar dat doet hier nu niet ter zake)
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. euhmmm ...... ik heb me vanmorgen verslapen en ben dus niet echt in wakkere toestand maar ik heb toch het gevoel dat itialaans niet echt iets is voor skippies!:) wel d eles webcammen kan ik niet nee maar ik voelde mij gisteren wel een woeste strijder in de duisternis want alles liep mis en geen ruthie om tegen te mekken....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. itialaans is niet mijn sterkste idioma,nee...euh gooooodmorning Trixie (en Ruth ook als ze geen schedelpijn heeft na al die dafalganen.. misschien wat suf in de kop?ze antwoord niet meer.).. allez,dan heb je eens moeten opletten in de les zonder je papperlepapvriendin...je zult nu zeker wat mondvaardiger zijn en het initiatief kunnen nemen bij de habiebies als jullie binnenkort op het terrasje zitten..;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ciao tutti!! Dat is momenteel het meeste Italiaans dat ik eruit krijg, denk ik, want ik heb een record aan medicatie in mijn lijf momenteel. NIet alleen zijn er de chill-pillen, dan zijn er nog de hoestsiroop, de Ibuprofen, de Orofar en de Perdolan. :-) En seffens begint dat allemaal opnieuw. Wat een dagtaak, ziek zijn. Geef me dan dus maar die bij TA.

  Virtueel buikdansen zit er niet in, tenzij mijn hoofd 5° draaien er onder valt. Ik dacht ook dat koortsijl creativiteit in de hand kon werken, maar daar heb ik voorlopig niks van gemerkt. En Trixie heeft gelijk: zelfs Scofield is te hard voor mijn ogen momenteel...

  Dus laat al die habibi's maar effe wachten! :-) En Trixie, ik hoop snel weer paraat te staan!!!!

  Ik ga op mijn zetel weer wat buikdansen en ijlen....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ela skippy scusie tanto maar wij letten altijd goed op he in de les! wij zijn zo goed dat we kunnen praten en opletten tegelijk! ja de habibies zijn voor binnenkort, bij deze zijn ze gewaarschuwd!!:)

  btw ruthie fijn te horen dat je omringd bent door velden kiwi's en andere vitaminen! als denken aan de paulo en den aless momenteel te pijn doet zal ik je wel ontlasten van die taak! tanti baci!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tanti baci.. zeker weten.
  't is nu inderdeed zò dat wij ons moeilijk met twee aktiviteiten tegelijk kunnen bezighouden.We zijn nu eenmaal minder holistisch aangelegd doch ik herinner me dat ik mijn avondlessen steeds op een kreatieve manier volbracht door onrust,verwondering en lol te sch(e)oppen...Dit terzijde gelaten, Ruthies ziekte is blijkbaar een eksellente topic .. komen al meer reakties op als de hele maand december bijeengesprokkeld...ok't zijn altijd dezelfde maar daar houden statistieken nu eenmaal geen rekening mede ...haar google quota zal nu wel weer stijgen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. en voelen trixies en skippies zich ook al eens nuttig:)! en kan ruthie nog eens lachen met ons gepalaver!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Absoluut! En het schijnt dat lachen goede helende stoffen vrijmaakt! Dus doe zo voort!

  Ik moet toegeven dat ikzelf ook versteld stond van het aantal reacties onder deze topic. :-)

  Ja, Trixie, die zware taak mag jij nu op je nemen. Verzorg mijn habibi's goed,e!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Joepie, weer een nacht achter de rug met amper slaap: van half elf tot één! De rest van de tijd me moeten bedwingen om mijn hoofd er niet af te rukken...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hoofden afrukken...zie,ik kom net een'geremasterde'dubbel-DVD metalbox te kopen in de Fnac voor 9€50 van Nightmare on Elmstreet(the original)van Wes Craven met in de film een piepjonge(17 jaar?)John Depp..cute om te zien..wat dat met jou te maken heeft..wel die kinderen konden ook niet slapen en als het ze dan toch lukte werden ze lastiggevallen door een gehandicapte man .. de moraal van de histoire was dat je er het hoofd niet moet bij laten hangen en dat positief denken de euvels overkomt .. mooi toch,nee?
  Het is daarentegen een gedroomd moment om je te storten op transcendale meditatie of streching zonder stress en/of tijdsnood of beide tegelijk.Eventueel reeds gedacht aan didgeridoo om je sinusitis wat te verlichten?Door te blazen in een pvc-pijp trilt het in je kop en de slijmen vallen eruit ..'k zweer het je!Afijn misschien heb je wel zo je eigen bezigheden ,hé .. keep on punchin'mate !!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. zeg skippy...ik lig hier dus dicht he...wat een tips dat jij hebt om een mens zijn snot- en ander zeer te verlichten!!:) ik heb een flauw vermoeden dat ruthie andere bezigheden heeft momenteel....zoals het nuttigen van kiwi op een bedje van dafalgan of orofar in een sausje van hoestsiroop.... en please geen horror skippy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. zeg skippy...ik lig hier dus dicht he...wat een tips dat jij hebt om een mens zijn snot- en ander zeer te verlichten!!:) ik heb een flauw vermoeden dat ruthie andere bezigheden heeft momenteel....zoals het nuttigen van kiwi op een bedje van dafalgan of orofar in een sausje van hoestsiroop.... en please geen horror skippy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. zo dicht dat je tweemaal op je muis hebt geklopt..ofwel moes je spontaan niezen ofwel schoot je weer in de lach met je hand erop (..je muis!)..stom hé ?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit gezegd zijnde.. Ruthie laat niets meer weten sinds 6:47.. in koma gevallen?Toch maar opletten met al dat pillengeslik..een mens slikt almaar voor ie weet of het ding wel effektief werkt..en zo beland je in een dominoeffekt,hé..iets wat je niet had krijg je en wat je hebt blijft.Hoestsiroop nemen daarentegen is een goed initiatief...ik neem er ook regelmatig en ik wordt daar comfortably numb van..slààààp je goed van.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. euhm ja dubbel geklikt op de muis dus!!

  ik verwacht coma-ruthie terug na de middag want dat is een comfortabel uur voor haar haha
  tegen dan bereidt moeder sas haar een overheerlijke vitaminebom op basis van (hoe kan het ook anders) kiwi! zeg skip volgens mij zit jij aan iets anders dan aan de hoestsiroop!:)

  Ruthie dove sei amica mia!!!? ti manca nella mia vita!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ciao amici!

  Het is weer fijn om jullie hersenspinsels en prozaïsche lyrische tips en overpeinzingen hier te lezen.

  Nadat ik na anderhalf uurtje slaap rond half tien de eer had gewekt te worden door papa Sas' gesnurk (de mens was op zijn favoriete plekje gaan liggen: de zetel naast degene waarin ik lag) ben ik toch maar voor een nieuwe poging rust naar boven gestrompeld. En wonderwel stond het Zandmannetje daar op me te wachten. Zonder droom, maar met vier uur slaap!! Het langste is deze vier lange dagen... Eindelijk!

  Weer een ietsiepietsie beter.

  Mmm, didgiridoo, zou ik kunnen proberen, maar lijkt me enorm vermoeiend nu. Mijn maag begint te reageren tegen de overdosis kiwi van de afgelopen dagen. Gelukkig moest de mama nu de patiënten in het AZ gaan verzorgen. :-)

  Ik overweeg een aflevering PB...

  En iets anders dan al die pillen om pijn en slijmen te doen verdwijnen... Dus alle tips blijven welkom!

  Alla prossima!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. zip...zelfs met woordenboek kan ik er niet aanuit (Ruth is jouw eigendom!!!?..er ontbreekt iets aan je leven...is het zoiets ?)Afijn..zolang ik maar koffie kan bestellen in Milan ...beh..Ik zit overal aan waar ik aan kan komen...is een gezonde levensfilosofie dacht ik...zo heb ik geen wroeging van wat had kunnen zijn maar is helaas niet geworden en nu is het te laat.En besides wat niet meevalt kun je al schrappen uit je denkbeeldig ideaal verlanglijstje van Het Leven... Zie!zijn we waarempel aan het filozoferen..waar gaat dat eindigen?:maanbeschenen nachten gedachten lezen en gedragspatronen analyseren en interpreteren om tot de conclusie te komen dat je het niet te ver moet zoeken en gewoon je instinct volgen...euh...Ruthie!! ben je alreeds terug ?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. O! ze IS terug !!.. wel.. overdosis PB zou je inderdeed in betere toestand moeten brengen ( zeker als je een pauzetoets hebt..en het beeld niet trilt..je weet hoe dat gaat hé met adrenaline en andere hormonen? Dat lost veel!(..op)..:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Zal ik effe voor tolk spelen: Ruthie, mijn vriendin, waar ben je? Ik mis je in mijn leven.

  Zoiets, tamelijk letterlijk vertaald.

  Hormonen, pauzetoetsen en trillingen. Uhum... Daar ga ik maar niet op in. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ciao ruthie!! blij te horen dat je al weer wat beter bent en toch van je zetel of uit je bedje bent geraakt!! nu wordt het snel beter met je!! als je al weer verlangt naar de priemende blik van scofield hihi!
  we gaan de goede richting uit! Habibis ter lucht ter land en ter zee; doe uw maliënkolder alvast maar aan!!

  skip ge hebt een slecht woordenboek ze!! niks bezit; alleen een goede vriendin die ik momenteel mis wegens afwezigheid:)
  wat mij betreft moet het niet te filosofisch worden want dan ik niet meer volgen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Boh .. je kunt natuurlijk ook de Hongaarse rapsodie van Rachmaninoff beluisteren .(http://en.wikipedia.org/wiki/Sergei_Rachmaninoff).. is een andere optie natuurlijk maar het doet je ook wat !

  BeantwoordenVerwijderen
 26. dit wordt een zeer vreemde dialoog brr hihi

  misschien nieuw topic plaatsen en kunnen we weer beginnen vanaf nul?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Of een goede TRIXIELAND-band uit New-Orleans... dancing feet and bellys alom.Allez 'gaat toch al beter .. een pagina is omgedraaid.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. is het geen dixieband skip? of loop ik weer achter?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. no no spot on yre right...was a joke .. trixie .. om je nog wat op te beuren na de vreemde dialogen .'twas leuk ... hopelijk later nog zo'n grappige topic ,hé .. see you ! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 30. hé! Me niet verlaten!!! Dat gaat hier op en af. Ik snap er niks van. Het drijft me tot waanzin, frustratie, ongeduld, woede... Ik begin af te vragen wat de shiatsuman heeft los gemaakt afgelopen zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...