maandag 23 juni 2008

Finito

Het is gedaan. Gli Azzurri moeten hun koffers pakken en terug naar Italië. Verloren bij de strafschoppen tegen Spanje. Che peccato! Nu is er niets boeiends meer aan.

10 opmerkingen:

 1. Niet zo somber. Je hebt morgen nog een spannende avond voor de boeg. Een extra lange aflevering en de ontknoping van Sara.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh verdekke! Heb morgen etentje bij de leuke Bari-mannekes. Dus geen Sara. Vorige week ook al niet gekeken. En btw, die personages kunnen niet op tegen een Del Piero enzo,e!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zeg toch even voor alle duidelijkheid Ruthie; die puberpersonages kunnen toch zelfs helemaal niet vergeleken worden met gli azzurri he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voila nu kan haar voetbal passie eindelijk weer plaats maken voor de buikdanspassie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, geen plaats maken voor: mooi naast elkaar staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ruth,

  Via het surfen kwam ik hier toevallig jouw blog tegen. Ik kon het niet laten even snel een reactie achter te laten. Zoals ik kon lezen lijkt het mij alsof je ook een hevige Squadra Azzuri fan bent. Dit net als ik. Ik vind het zo jammer om the Squadra nu opnieuw twee jaar te moeten missen. Ondanks het feit dat velen vinden dat ze 'afbraakvoetbal' spelen vond ik dat ze gisteren echt wel goed gespeeld hebben. Zoals Grosso en Zambrotta gelopen en verdedigd hebben, klasse !
  Mijn absolute favorieten zijn Cannavaro, Grosso, Pirlo en Buffon ! Die vind ik echt super klasse ! Man wat ga ik ze opnieuw missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ruth,

  Weet jij wat het volgende betekent:
  Fabio in campo en in sala stampa ?
  in campo is waarschijnlijk in het kamp maar de rest ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jep, ben een kleine tiffosa, dankzij vriendin Trixie. :-)

  Ik heb al ontdekt dat ze 20 augustus een vriendenmatch spelen tegen Oostenrijk, in Nice. Maar zoals gewoonlijk zal de Rai weer niet uitzenden.

  In campo betekent volgens mij op het veld. En dat met stampa dat heeft iets met de perszaal te maken, geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi,

  Spijtig dat ze die matchen niet uitzenden, zou wel alle matchen van the Squadra willen bekijken hoor. Wat is de Rai ? Een Italiaanse radiozender ?
  Wie is trouwens jouw favoriet ?
  Je moet eens naar de website gaan van Cannavaro. Die is echt heel mooi !

  Zou uren kunnen praten over dat elftal (op m'n werk worden er er al een beetje gek van ;-) Er staat zelfs een Italiaanse vlag op m'n bureau).

  Naast het voetbal ben ik ook wel een Italië fan in het algemeen. Volgende week woensdag vertrek ik naar Rome. Ik kijk er echt wel al naar uit. Had de Squadra kampioen gespeeld dat had ik daar net geweest ...

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...