dinsdag 16 juli 2013

The necessities bij een spelletje Kubb

Na een dag vol snot en slijmen en een tekst waar je maar aan trekt en sleurt is er maar 1 ding dat je te doen staat: picknick inladen, vriendjes en vriendinnekes optrommelen en naar het dichtsbijzijnde park trappen. 3 dingen, bij nader inzien.

Il mio Amore was sinds enkele dagen de trotse bezitter van een kubb-spel - aka Viking Chess - en dus moest er dringend contact worden gezocht met onze innerlijk oer-Viking. Er zou met houten blokken worden gegooid in dat park. 

Een zweem Zweuden in my hometown, quoi
 


Bleek dat kubben nog wel plezant is en niet onvoorstelbaar moeilijk te begrijpen. Al goed dat mijn foodie-brein enkele uren park - en dus ettelijke potjes met schnabbels, een bbq en enkele flessen drankjes - voorzien had. 

En ketchup. van Heinz, de enige die in mijn ogen gerechtigd is om ketchup te maken, naast de home made variant, that is. In het ouwegetrouwe glazen flesje. In picknickformaat.

Met een gepersonaliseerd label!


Wil jij dat ook voor bij je volgende picknick of bbq? Surf op je zomers gemak dan effe naar hier, typ je tekst neer, hou € 4,99 veil en verras kubb-tegenstanders of de bbq'ende schoonfamilie met een gepimpt flesje Heinz! 

Gewoon mee komen spelen met Kubb mag ook. Ons park is groot genoeg en we hebben nog wat tijd tot aan het Belgisch Kampioenschap van dat Zweeds park-Viking-spel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...