dinsdag 23 juli 2013

Buttle's Great Bake Challenge in Brussel!


Bakfanaten, foodies en zoetebekken te lande, verzamel uw spatels, kloppers en mengkommen, spoel je mond en prep je smaakpapillen voor de tweede Buttle's Great Bake Challenge in Brussel. 

Hu?!

Het is ene Frank Buttle, Brit, die in 1953 zijn schouders zette onder een vereniging die kinderen en jongeren in armoede praktisch bijstaat, opdat ze toch een kans kunnen krijgen in het leven.

Het is ene Zuid-Afrikaanse foodblogger uit Brussel met de geweldige naam Why I Am not Skinny die deze zomer haar schouders zet onder een grote Bake Challenge om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Het moet jouw kind maar zijn dat met een lege blik in de klas zit omdat het zich niet kan concentreren door de honger. Het moet jouw kind maar zijn dat alle klasuitstapjes moet missen omdat er geen geld is om de busreis te betalen. Het moet jouw kind maar zijn dat geen vriendjes kan maken omdat de trui vies en stuk is. 


Of het is jouw kind niet. Maar hoe het ook zij, je kunt de 25e augustus je zoete steentje bijdragen om kinderen en jongeren een iets fijnere toekomst te geven. Bakkers pakken uit met hun skills, in een bepaald thema (chocolade, sweeties!). De Jury en de Smullers doen maar beter hun best om van al dat lekkers te proeven! Trouwens, celebrity chef Lorraine Pascale steekt speciaal het kanaal over om te oordelen over de Brusselse lekkernijen. 

Trouwens, zij die het beste uit hun springvorm weten te toveren, maken kans om deel te nemen aan de finale in de UK! Lukt het de 25e niet, dan heb je nog een herkansing op 22 september met scones & jam of 4 oktober met de birthday cake special!

Zin?  Meer info vind je op whyiamnotskinny.wordpress.com. Je kunt ook mailen naar maxcie30@gmail.com! Zelf ben ik er nog niet echt uit: enkel gaan happen of ook gaan bakken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...