zaterdag 27 juli 2013

Design cadeautje voor jezelf... of een ander!

Magazines + tijd + een pittig koffietje = bruisende inspiratie, en I like that. Soms wordt het wel ook magazines + tijd + een pittig koffietje = bruisende inspiratie + koopdrang naar alle leuke spullen die een mens in die magazines tegenkomt! Hou ik evenzeer van. En Visa ook.


Nu kronkelt mijn vinger dan ook boven de Magic Mouse-knop: ga een keertje piepen bij Goodie Goodness en je ziet meteen waarom. Goodie Goodness is immers het Deauty voor liefhebbers-van-mooie-dingen, het resultaat van de vergelijking magazines + tijd + pittig koffietje = bruisende inspiratie en koopdrang. 

Want, elke maand stuurt Goodie Goodness je een mooi kartonnen verrassingspakket. Jij krijgt niet enkel maandelijks trots te zijn op jezelf omdat je het blijkbaar verdient een cadeautje open te doen. In dat cadeautje ontdek je ook nog eens moois van nieuwe ontwerpers en creatievelingen. Elke maand stelt een andere maker je pakket samen met unieke, handgemaakte producten: beauty stuff, papierwaren, deco materiaal, juwelen ...! Nog erbij: het wie en waarom van de ontwerper(s) en de spullen in de doos.

 
 Voor € 18 per maand neem je hier een abonnement (dat je op eender welk tijdstip kan stopzetten)

Dat het hier nog kriebelt en kronkelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...