vrijdag 25 januari 2013

Reactie van Smartmat: die plastic is verschrikkelijk!

Speel ik tegen honderd per uur een match tegen mijn hardnekkig uitstelgedrag van deze week, rinkelt mijn telefoon plots naast me. Aan de lijn: Anders, de sympathieke Zweed van Smartmat. Dat hij toch wel even wilde reageren op het stukje dat ik over zijn bedrijf schreef. 

Immer rustig vertelt hij me dat ook hij een gloeiende hekel heeft aan dat plastic verpakkingsmateriaal, maar dat het momenteel niet anders kan. Eén, Smartmat groeide de voorbije acht maanden zodanig dat hij zelf niet meer kon instaan voor de boodschappen en het inpakken ervan. Twee, volgens de strenge wet op verwerking van voeding mag hij dat zelf niet inpakken. Drie, daardoor zag hij zich genoodzaakt om dit uit te besteden. De "derden" doen dat nu dus, maar met soms onnodig plastic verpakking.Voor Anders en Smartmat is het heel belangrijk om milieuvriendelijk te zijn. Vandaar ook het bio-eten en het respecteren van de seizoenen. Een van de man zijn volgende prioriteiten is het terugdringen van plastic verpakkingsmateriaal! To be continued dus! 

Alweer een mooi idee van Smartmat. Ik ben nog meer fan! Temeer omdat de man de moeite neemt om me op vrijdagavond in hoogsteigen persoon op te bellen! Tack tack.

 

2 opmerkingen:

 1. Een van prioriteiten na een kater is ook altijd terugdrinken :-)

  Flauw, maar hadden we van mij iets anders verwacht? Ik dacht het niet?

  Turnhout voorlopig nog geen afzetgebied trouwens voor Smartmat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :p
  Hahaha, ik begreep al geen jota van je reactie.

  Ooh jammer, zeg! Belletje plegen naar Anders?

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...