zondag 27 januari 2013

Ik wil mijn Vixen Swing skirt aan!

Ik denk dat half het land ondertussen wel weet dat ik met veel plezier mijn kleren koop in de ontzettend fijne boetiek van Babsie, Luz de Lux: de ontvangst, het aanbod, hulp, gezelligheid zijn niet te evenaren. Shoppen in real life, met onmiddellijke bevrediging. 

Ik ben dan ook niet zo'n webshopper inzake kleding en shoes. Boeken, muziek, kookgerei, dvd's bestel ik zo wat aan de lopende band in de virtuele winkel - en sinds kort ook mijn eten - maar outfits... die wil ik op mijn lijf zien, daar wil ik de stof en de snit van voelen.

Tot ik dan zo geheel per ongeluk - je weet hoe dat gaat: je wilt iets opzoeken van informatie en plots heb je een roze scherm voor je neus - op de webshop Topvintage.nl terechtkom. De ene vindt het carnavalesk - we komen in het seizoen - maar een vleugje retro kan mij wel bekoren. 

Copyright TopVintage.nl


Komt daar nog bij dat het Topvintage-team hieperdepieper vriendelijk is, altijd en overal. Een beetje Babsie online, zeg maar. Heel gelukkig word ik er dan ook van: swing skirt bestellen, swing skirt een dag later aankrijgen (als redelijk onmiddellijke online-aankoop bevrediging kan dat tellen!), fijn hartvormig lavendelzeepje tussen de plooien van je rok vinden en ook nog eens een heel vrolijke lippenstiftbalpen!

Je wilt dat nieuwe stuk stof natuurlijk direct aantrekken, maar nu wil die verdomde sneeuw maar niet smelten! Ik vond het erg gezellig om door het witte landschap naar mijn kookles te ploeteren, maar nu ben ik mijn sneakers wel beu. Trouwens, die gaan absoluut niet onder mijn nieuwe rok. Die schreeuwt immers luid en duidelijk om heels. Melt, you damn snow! Ik wil zwierig rondtrippelen in mijn swing skirt!

2 opmerkingen:

  1. alleen al om dat lavendelzeepje zou ik daar ook iets bestellen :) schoon hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmmh, ja! Zeker doen en me laten weten wat. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...