dinsdag 6 oktober 2009

Kleine patatjes voor alle schatjes met Gnocchi agli zucchini e pollo

"Mangiare, mangiare, mangiare!" en godersi tutti i giorni doe je door...

* Een fles zachte witte wijn koud te leggen

* Funghi fijn te snijden en aan te stoven/licht te bakken met een beetje tijm en look.
* Er in blokjes gesneden courgette bij te voegen.

* Fijne lapjes kip aan te bakken.

* Het bakvet los roeren met de achterzijde van een soeplepel, het te blussen met een glas witte wijn en er een sausje van te maken met wat gorgonzola.

* Ondertussen het water aan de kook te brengen. Wanneer het kookt de gnocchi even laten pootje baden tot ze boven komen drijven.

* Alles mooi op een bord te schikken, de wijn in mooie glazen te schenken, theelichtjes op tafel te zetten en te genieten.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...