donderdag 5 december 2013

Feel Good in 2014 met mijn tips!


Geen enkele digitale agenda die opkan tegen een leuk papieren exemplaar. Zeker niet als die er erg leuk uit ziet en je wekelijks een fijne tip meegeeft, van yours truly

"Schoonheid ligt nooit in perfectie, want perfectie is saai." (Wabi Sabi)

"Schenk niet te veel aandacht aan kritiek die je neerhaalt, maar grijp je des te meer vast aan complimenten en de mensen die voor je applaudisseren. Je zal zien dat net dàt je dichter bij je dromen brengt."

"Zorg dat je altijd - als in àltijd - een fuchsia lipstick en paarse oogschaduw in je make-uptasje hebt: het eerste doet je tanden witter lijken, met het tweede maak je je ogen optisch groter en stralender."

"Lopen is de perfecte remedie tegen stress, maar bal dan niet je handen tijdens je rondje. Hou ze ontspannen en beheerst."

"Als je tijd hebt om de onzinnige statusupdates van de vriendin van een vriendin te volgen op Facebook, dan heb je ook tijd om aan sport te doen. Een halfuurtje volstaat immers al!"

Jup, advies voor je glamoureuze verschijning, voor je sporty you en voor een mindfulness leven: kies jouw favoriet (of ga voor datgene waarbij je nog een steuntje in de rug kunt gebruiken) en begin die afspraken maar te boeken. 

Het belooft een leuk nieuw jaar te worden!
Zoen!  

*
 
Feel Good 2014 - Sport, Glamour of Mind - Uitg. Brepols - € 13,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...