vrijdag 19 april 2013

Gin & Tonic tussen 2 vergaderingen door bestellen

Eerst was er de supermarkt met Gordon's Dry Gin en nu en dan ook al eens Bombay Sapphire (van de blauwe-fles-gin is het trouwens uitkijken naar de zachtkruidigere East-versie, maar daarover later meer).  Toen kwamen groothandelaars à la Hanos en Metro/Makro met Hendrick's Gin en Monkey 47, een verrukkelijke Schwarzwald-gin die Herr Derrick zeker zou bekoord hebbenDaarna was er de webshop Miraflor met een uitgelezen selectie van meer dan ginpareltjes. 

En de laatste dag, die dag, creëerden Aline, Jennifer, Peter en Sven gintonicshop.beIn deze pas gelanceerde webshop vind je niet alleen een arsenaal aan gins van over de hele wereld en de bijpassende waaier aan tonics van Fentimans, Thomas Henry en Fever-Tree. Gintonicshop.be  helpt je via eenvoudige knoppen, waarbij je je smaakvoorkeuren (exotisch, kruidig ...), aangeeft ook aan jouw geliefde gin. 

Geen idee of je het nu liever bloemig, dan wel zoet hebt, dan zie je in een oogopslag (of vier) in het ginkwadrant waar jij met je G&T in de hand thuis zou horen. 

Ja, en ook in de VS maken ze gin!

Nu ja, experimenteren is zeker toegestaan en daar zal deze nieuwe webshop zeker een handje bij kunnen helpen. Hier kriebelt het nu al. Bestellen is de boodschap!  Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...