donderdag 5 april 2012

Making of: dessert

 De bakkriebels steken steeds vaker de kop op, en natuurlijk - weer ontzettend typisch - op de meest gekke momenten. Als ik in de auto richting reisbestemming tuf, als ik net de dansvloer onveilig maak op de tonen van Dr. Albans Sing Hallelujah en andere retro house (jep, ik weet het, foute schijven, maar mag niet ontbreken op een maf dansfeestje!) of als ik net in een schuimend bad heb plaatsgenomen. 

Gelukkig deze keer alleen de kriebels en geen van die zaken in de onmiddellijke omgeving. Viel dat even mee. Er stond immers een etentje op de agenda en tegenwoordig voelt het toch niet meer zo passen, een etentje zonder dessert. 
 
Omdat er al ettelijke uren van de dag op een niet altijd aangename manier waren versleten, ik nog een filmpje wilde meepikken en toch ook op tijd in bed wilde belanden (daar heb je het weer, én en en en en en en en en en... én!), moest het vooruit gaan en mocht de KitchenAid een stukje van het werk leveren, en de blender. 
 

Eigenlijk moest ik dus zelf niet zoveel doen. Toch ben ik doodnerveus: perfect, kan ermee door of totale Titanic-ramp?! In geval van het eerste, krijg je hier binnenkort het recept. Bij "zozo" krijg je een volgende blogpost over een nieuwe poging tot perfectioneren. Is het een drama, dan begeef je je het best samen met mij naar de dansvloer om gewoon wat te shaken.

2 opmerkingen:

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...