donderdag 22 mei 2008

sporty day

Ik was nooit van het sportieve type. Ik ging liever naar de tekenacademie dan naar de atletiekbaan of turnkring. En de lessen Lichamelijke Opvoeding vond ik alleen leuk als we honkbal, Reis Rond de Wereld, touwklimmen (mijn nicht en ik domineerden het klassement) of voetbal deden. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat het veel te maken kan hebben met dat belachelijke sponsen mallotje waar we onze zich ontwikkelende lichamen in moesten wringen en dat allesbehalve flatterend was. Oeps ja, dat zal niet gemogen hebben van de regerende Orde van de Grijze Kappen en een Kruis.

Ook nu nog zie ik echt de leut niet in van erg snel bergen op en af te peddelen in outfits die schreeuwen om van je lijf gerukt te worden wegens een opdruk met de lelijkste kleuren eerst. Of van uren afzien op fiets, al lopend en in water... Nee, bedankt!

Ik was dus nooit van het sportieve type. Maar geef me muziek en ik dans. Leer me een choreagrafie en ik sta te popelen om de volgende stappen al te leren, alvorens ik de eerste pas heb uitgevoerd. Laat me zweten in een cadans. Laat me afzien op een ritme, Put me uit en ik ben van het sportieve type!

5 opmerkingen:

 1. Ik zie je in de woonkamer in Oud-Turnhout nog dansen als 8-jarige op de muziek van Mel en Kim, wat toen volgens jou het meest coole nummer was ;-)
  Groetjes,
  Liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahaha, moest je dat nu echt hier "publiek" maken?! ;-)

  Jaja, dat duo vergeet ik nooit meer. Net als de Lambada! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Dansen' is ons op het lijf geschreven, kijk maar naar je mama en haar andere broers en zussen-))

  Bert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en wat vind je van deze;
  http://nl.youtube.com/watch?v=X4JwenFloWk

  Bert

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Idd! Ik zal nooit vergeten hoe jij, nonkel Staf, nonkel Gie enz. me de hele dansvloer meezwaaiden! Letterlijk soms! :-)

  Blijft een mooie meezinger, zeker vlak voor een examen Italiaans!

  Duimen,e! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...