dinsdag 4 maart 2008

Er was eens een Sara ...

Aangezien uit het kijkcijferprofiel blijkt dat VTM's telenovelle Sara vooral hoger opgeleiden trekt, laat mijn ego het toe om hier enkele woordjes neer te pennen. Of nog een excuus: ik doe het vooral om mijn collega's die gisteren niet hebben kunnen kijken blij te maken. Zij doen hetzelfde voor mij op de dagen dat ik niet kan kijken... (en nog een smoes: dat zijn er wel enkele)

Dus ... tromgeroffel ... een korte samenvatting van gisteren:
- Britt is overstuur. Haar auto is total loss en ze heeft geen geld voor een nieuwe
- Sara zit te kniezen over de vermoeide spelletjes die ze met Simon speelt.
- Simon moet tov zijn ouders verantwoording afleggen over zijn huwelijk en Présence
- Helena gaat uit eten met haar ex Steven en ze hebben het erg gezellig. Daar komt ze Jurgen, een andere ex (de fotograaf), tegen. Die lijkt wat jaloers. Jurgen vraagt aan Helena of ze nog samen is met Simon en vertelt haar over de kus van Simon en Sara in Pier 19. Helena confronteert Simon met deze "roddel". Simon wordt kwaad en spreekt van hun relatie die aan een zijden draadje hangt.
- Sara is kwaad op Arne omdat die met Britt uitgaat. Aanvankelijk belt ze hem, maar dan beslist ze om naar hem toe te gaan in de Chocola. Daar probeert ze Arne duidelijk te maken dat Britt niet te vertrouwen is. Bovendien is ze kwaad dat hij het geld en de credit cards van Ecomoda misbruikt voor zijn geflirt met Britt. Ze vraagt de autosleutels en zegt dat hij ontslagen is nadat ze verneemt dat Arne Britt een lening beloofde.

Ik kijk uit naar het vervolg!

8 opmerkingen:

 1. "COME AND SEE NEXT WEEK" ...(dat kreeg ik altijd te horen als cliffhanger op de zwart-wit tv serie 'het spook van Schiermonnikoog').. jazeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. volgens mij ben je de enige die deze gezien heeft!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, skip gebruikt die dingen om te checken wie bij welke generatie hoort! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja er is blijkbaar wel een kloof!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kloof ja...maar de grand Canyon is er ook wel één en dat is toch de moeite om gezien te worden,hé ? Kloven geven je een boeiend inzicht tot de toekomst via het verleden,nee? ;-)waf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat kan ik alleen maar beamen... Ervaring, inzichten, evoluties enz.: fascinerend!

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...