woensdag 12 maart 2008

cucinare per la mia famiglia
Een van mijn passies of dingen-die-ik-ontzettend-graag-doe is koken. Ik kan me er heerlijk in verliezen: geconcentreerd werken, planning opstellen, winkelen, ingrediënten uitkiezen, kookboeken doorsnuffelen, een gezonde nervositeit die kriskras door lichaamsvezels trekt en er een aangenaam kriebelend gevoel achter laat enz. Dat is "één" aspect. Het andere is dat ik graag mensen een fijn gevoel geef via mijn kook - uhum - kunsten.

Deze keer wilde ik mijn ouders, broer en schoonzus doen genieten en gelukkig maken! Samen aan tafel genieten, niet chique, niet classy, niet stijlvol, maar gewoon simplice. Smaken en proeven. Gezelligheid en liefde. Eenvoud en eerlijk.

Een tafel die bijna droop in de roze en goude tinten, maar die gedekt was met het meest eenvoudige witte servies stond pronkend klaar. Rundscarpaccio, gebraden varkenshaasje met aardappeltjes en mediterrane gegrilde groenten, gevolgd door een volle chocoladecake met Lavazza-koffie zouden gevoelens van gelukzaligheid moeten losweken. En wees gerust: lekker eten kan dat, vooral als het gezelschap ook goed zit!

3 opmerkingen:

 1. het was lekker,gezellig en we hebben er van genoten .
  mams

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai, ik krijg er honger van :-)
  liefs,knuffel,
  Bert

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...