maandag 3 september 2007

Birthday Times

Op de één of andere manier zijn november en december ideale maanden om als koppel samen te hokken en te doen waar volgens verschillende heren hierboven de mens voor gemaakt is: de voortplanting. Ik baseer mijn stelling op het aantal verjaardagen dat deze tijd van het jaar in mijn omgeving plaatsvindt: veel.

Vrijdag was het de beurt aan mijn moeder. Integenstelling tot de vroegere uitgebreidere drank- en eetfestijnen werd er nu niemand uitdrukkelijk uitgenodigd: degene die kwamen, waren welkom. Drank en snoeperijen bleven present. Home made plattekaastaart en apfelstrüdel, kaasschotels met Engelse stilton en bubbels verleidden de schare aan gasten. Nonkels, tantes, vrienden, broers, vrouwen, mannen, er werd gekeuveld en gediscussieerd dat het een lieve lust was. En ik geloof dat Lieve er ook lust aan had.

Vandaag mag Dries vieren dat hij weer een jaartje heeft volbracht op Moeder Aarde! Veel meer kan ik nog niet vertellen: een deel van mijn cadeau ligt nog "in productie", het andere deel kan ik straks pas geven en eventuele bordjes calorieën zullen ook pas vanavond verorberd worden. To be continued...

1 opmerking:

  1. Mmm, de uitlijning heb ik duidelijk nog niet onder de knie.

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...