donderdag 20 september 2007

Hondjes

Afgelopen weekend was Ikea-weekend. Normaal een paradijs voor mij - als ik de meubels tenminste niet in elkaar moet zetten. En net dat moest zondag gebeuren. Gelukkig had ik hulp die meteen ook afleiding had voorzien: twee schattige viervoetertjes Polly en Jules (?), ik ben zijn naam kwijt, oeps.
Als kattenmadam hadden ze na zo'n 15 seconden mijn hart toch al veroverd. Zo snoezig, braaf en lief!

7 opmerkingen:

 1. Met wat ben je allemaal thuisgekomen van de schattenjacht?

  Lan heeft beslist toch niets te 'bestellen' want dan zou manlief het allemaal ook naar Vietnam moeten sleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, de lijst is lang. :-)

  Wanneer kom je ongeveer aan in Vosselaar! Ik kijk er toch wel naar uit om je nog eens in levende lijve terug te zien. Jammer dat Lan en Jill niet mee kunnen komen. Die wil ik ook zo graag nog eens zien. :-)Vietnam staat echter nog steeds op mijn verlanglijstje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vertrek op 20 oktober vanuit Vietnam en blijf een dikke twee weken in Belgie. Ik kijk er zelf ook wel naar uit. Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat komen deze lieve mormeltjes mij bekend voor.... Die krijg je bij IKEA bij geleverd bij aankopen boven de 1000 euro. Kijken er nauwgelet op toe dat de "zelfmontage" 100% juist verloopt.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan hebben ze op een bepaald ogenblik hun aandacht toch eerder verlegd naar andere dingen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja zachte plaids en kussentjes op een nieuwe zetel zijn natuurlijk wel iets interessanter:) om nog maar te zwijgen van drie blinkende torens naast elkaar met afvalluchtjes...hoe zou je zelf zijn moest je een snuffelneus en 4 witte pootjes onder je bovenstel gemonteerd hebben?

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...