woensdag 14 augustus 2013

Risotto met een kleine aceto-twist

Mi piace molto il risotto.
Dat is omdat ik er mijn liefde in kwijt kan, er geen fuzz aan is, je er (al dan niet met restjes) alle kanten mee op kan en het zalig is in de mond. 

Alleen vind ik het soms een beetje moeilijk sierlijk te serveren. Het legt zich nogal snel brij-achtig op een bord, tenzij je kiest voor weer maar eens die serveerring. 

Voor een doordeweekse avond geen serveer- en brijzorgen. Het mag een beetje nonchalant na die gewrongen werkdag. Maar toch niet te nonchalant, en wel net een tikkeltje anders. 

Met een berg paddenstoelen, bouillon van porcini (onder meer te verkrijgen in de ontzettend plezante webwinkel van Mme Charlotte) en een fikse scheut goede Aceto Balsamico. Verder goed afkruiden met peper en zout. Op het einde een fluweelzachte geitenkaas en snippers bieslook toevoegen.

Dat lust ik dus wel op een nonchalante weekdag. 
Wat eet jij dan het liefst, met of zonder twist? 

3 opmerkingen:

 1. Risotto... is er iets heerlijker dan risotto? Ik vind het echt op alle mogelijke momenten passen. Drukke weekdagen, geraffineerde etentjes. Anytime, anyplace!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Risotto... is er iets heerlijker dan risotto? Ik vind het echt op alle mogelijke momenten passen. Drukke weekdagen, geraffineerde etentjes. Anytime, anyplace!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weinig! :-)

  En wat is jouw favoriete combi?

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...