vrijdag 7 december 2007

Vrijdagochtenden

Een vrijdagochtend zou niet mogen beginnen zoals de mijne begon: een woelige onrustige nacht, pijpestelen regendruppels die een drumconcert geven op mijn dakraam, de wind die mijn afzuigkap naar buiten wil zuigen (en daar zal ze echt heeeel veel moeite voor moeten doen), een romp die tegenstribbelt na een intense buikdansles en een nek die al twee dagen verdomd vast zit en pijn doet. En een wekker die niet piept, niet kraakt, niet tuut, niet zingt... niks! Te laat dus. Vervolgens een bus die niet komt. Dan een bus die in de file niet vooruit raakt: heeft iedereen zich overslapen dan?! Een trein die op zich laat wachten. Een trein die als hij is aangekomen propvol zit. Een trein die naar goede gewoonte vertraging heeft. Eindelijk op het werk.

Om wat rust te vinden, zet ik samen met enkele collega's de redactiekerstboom: een ietwat schraal ding, maar ondertussen erg mooi versierd!! Oh wat word ik daar rustig en gelukkig van. Nu is er ook hier een beetje kerstsfeer. Gekalmeerd neem ik plaats aan mijn bureau, klaar om erin te vliegen... Blijkt dat mijn werk van gisteren niet door gekomen is per mail!!!

2 opmerkingen:

  1. Al maar goed dat je niet alleen bent zo op een vrijdagochtend! Donderdagavond, op tijd bed in na een uurtje pitten elektriciteit uitgevallen. Alles nagekeken en de VEM gebeld. Na heel wat wachten "onze medewerkers..." heb ik bevestiging van dit euvel ontvangen. Ondertussen was het bijna half twee. Wekker ingesteld want morgen weer van de partij. Aangkomen, blijkt dat er een hele tijd iets veranderd is in de planning en natuurlijk dit niet opgenomen in de agenda... dus dan maar terug naar huis om dan binnen 2 uur terug van de partij te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, toch fijn van die dagen,e!! Ik hou me maar vast aan het idee dat ik dit weekend twee feestjes heb (eigenlijk drie, maar de vraag is of ik wel op dat derde terecht ga komen). :-)

    Ciao en tot zaterdag op feestje nummer twee!

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...