Een lekkernij uit dat ohzo lekkere Italië: cantuccini, ook wel biscotti genoemd omdat deze koekjes twee keer de oven in moeten (lees: bis - twee keer, cotti - koken of bakken).
Kokerellen en bakken, het is een therapeutisch gegeven, het is mij gegeven! ;)
Voor:
Tijdens:
En na:
Ruthie
BeantwoordenVerwijderenvoor ik hier van eet, wat doet die visbokaal op de achtergrond?:)
Hoi Ruth,
BeantwoordenVerwijderenals ik naar jouw blog kijk, krijg ik altijd zo een verschrikkelijke honger. Steeds weer die foto's van lekkere Italiaanse gerechten! Nog prettige feesten verder!
Ma Trxie toch, dat is geen visbokaal, dat is een gele mengkom... :)
BeantwoordenVerwijderenFijne feestdagen daar!! Hoe is het op TA?
BeantwoordenVerwijderenOK VOOR DE ZEKERHEID HE:)
BeantwoordenVerwijderenhihi, ja! Je dacht nu toch niet dat ik je gemalen goudvissen zou voorschotelen?! ;)
BeantwoordenVerwijderenoh nee daar had ik zelfs nog niet aan gedacht:)!
BeantwoordenVerwijderen