donderdag 18 oktober 2007

Groovy Wednesday

Het begon allemaal in een Brussels Indisch restaurant met een Ierse naam, Shamrock: de groovy woensdagavond. Onze tafel stond vol overheerlijk, lichtpikant tot pikant eten en we kregen het allemaal op!

Met een bolle buik, letterlijk te nemen, trokken Alex, Katrien en ik naar de overkant van de Anspachlaan. Ons doel: de AB, het oude België. Onze missie: een optreden van het Britse dance-funk-soul-beat-collectief Groove Armada overleven.

De beelden zijn vaag, het optreden ook, voor de niet-Groove Armada-adepten althans. De hits scoorden en wisten ons te bewegen tot hier en daar een danspasje, maar de nummers daarbuiten konden enkele onze hoofden ritmisch laten meebewegen, los van ons lichaam.

Nochtans was het een leuk avondje uit: een mooie zaal, regelmatig zinderende beats, een joelend publiek, twee zwarte zangeressen vol soul en funk, een raggende mc en nadien nog een interviewtje. Mijn rol daarin beperkte zich, tot mijn vreugde, tot ja-knikker: "ja, fijn optreden. Ja, voor herhaling vatbaar. Ja, ..."

Op de terugweg leidde Alex ons veilig door nachtelijk Brussel: langsheen de mooie Grote Markt, (zonder horde Japanners), de chocoladewinkels die om 23u nog zoetekauwende en serotonineverlangende toeristen van hun voorraad voorzien, naar het grauwe gebouw van het Centraal Station.

2 opmerkingen:

  1. Ruth,

    T'lijkt wel een AAP die je gefotografeerd hebt op de groote markt ;P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dan ook niet de fotografische skills die jij hebt,e! Of zou het aan het model liggen? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...