zaterdag 15 juni 2013

Meer energie - Stap 3,5


Dat mijn projectje "Meer energie" nog niet zo'n succes te noemen is, ligt hoofdzakelijk aan het feit dat ik gewoon de moed niet heb om mijn drukke agenda op te schorten voor iets zo on-leuk als joggen. Toch de goedkoopste en gemakkelijkste vorm van bewegen die er bestaat.

Ik ben een dansbeest: beats, ritme, flitsende lichten en een lichaam als een elastiek of iets dat erop lijkt. Inderdaad, meestal hoop ik dan ook dat niemand me werkelijk ziét dansen. 

Edoch maakte ik wééééken geleden een playlist aan, lyrisch getiteld "Sporting Rhi". Ik voelde de goesting toen stromen nadat ik lieve en bemoedigende reacties kreeg op mijn projectje-in-de-pijplijn. Het was dat kleine duwtje in de rug. Ik geloofde erin, toch in de pompende beats die ik op mijn roze iPod dropte. 

Wéééééken + nog niet zo'n succes = moi bleef gewoon letten op haar eten, maar verstopte het doktersadvies over bewegen ergens onder de stapel kussens in de zetel. Heerlijk vertoeven daar na een hectische dag, ik geef het maar even mee.

http://4.bp.blogspot.com/-it59kxGfyb8/UbiC2r5PYLI/AAAAAAAAD00/BOqcqu6qXq4/s400/Nike+Run+App.jpg

Tot ik nu. maintenant. ora. direct. alle kussens uit de zetel zwier om de raad over bewegen weer bloot te leggen. Credits zijn niet voor mijn niet-aflatende doorzetting en moed. Wel voor mijn start-to-runnende schoonzusje, die trouwens de leukste bakkerij met de beste pistolekes van het land heeft. Maar zeker ook kleppers van credits voor één brok lieve, zotte sparkles, motivatie en inspiratie, Elfi van de leuke blog Glam at Heart.

Zij raapte deze week de moed bijeen en ging aan de slag met de Nike Run App, goudkleurige sokken, fluo loopschoenen en een dosis Glam at Heart. Ze schreef me zelfs bemoedigend dat als ik ook mijn moed op een stapeltje kon vegen, we virtueel samen konden lopen. Goud en sparkles... Dan ga ik overstag: app van Nike gedownload, login aangemaakt en binnen dit en twee dagen sta ik in sportoutfit te zweten. Al loop ik amper 500 m (dat wordt dan stap 4), gelopen zal ik hebben

Daarbij heb ik wel jullie hulp nodig, lieverds (tenslotte zit ik momenteel nog altijd achter mijn laptop in plaats van dat ik me op een looproute bevind). 

Je kan me aanmoedigen, cheeren, liken en weet ik veel wat (negatieve energie als in "uitlachen" wordt professioneel verwijderd, danku), via Facebook! 


5 opmerkingen:

 1. Hmmm, ik stond gisteren in de sportwinkel ook twijfelend naar de loopschoenen te kijken. Om dan toch weer met lege handen buiten te stappen. Ik denk dat ik zelfs geen 100meter haal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat dacht ik ook, maar ik heb me ook kunnen overtuigen van het feit dat zelfs al loop ik maar 100 m dat toch een begin is. Nah! Foert al die marathonlopers. :-)

  Dus Go for it!! Je kan het!! **

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je klinkt al helemaal als een reclame van Nike :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-)
  Omdat ik er echt in geloof: je hoeft geen 4 km te lopen om goed bezig te zijn!

  (gisteren tanden moeten bijten en mezelf moeten pushen... auch, maar al had ik amper 1 toer gelopen, dan had ik nog trots geweest)

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...