Of ik iets kon vertellen over de culinaire trends van 2013? Op die vraag van stylish maandblad Feeling trok ik toch even aan mijn oorlelletje: daar zo direct iets zinnigs op zeggen, leek me hetzelfde als proberen de Belgische treinstations van A tot Z te renoveren. Te veel te doen/zeggen, dus nooit af/genoeg.
Maar na wat denkwerk in een bad vol schuim begonnen er toch een aantal zaken op te duiken, waarover wat te zeggen viel - trendsgewijs. Eens op dreef, daar in mijn schuimbad, had ik een mooie waslijst. Heel wat meer dan de gevraagde 3 à 4 trends.
De mooiste selectie staat deze maand - tussen ander schoon blogvolk - in Feeling (januari 2013)! Lezen, en dan vooral genieten van al het lekkers dat komend jaar weer op ons af zal komen: geniet ervan ... en smakelijk!
xx
Misschien kan dit toch een trend worden: gastrophysics!
BeantwoordenVerwijderenhttp://www.newscientist.com/gallery/gastrophysics/
Gelukkig nieuw jaar.
esta