woensdag 5 oktober 2011

Cadeautjestijd!

Ok, de donkere decembermaand mag dan nog even veraf lijken, je begint toch al maar beter tijdig met het verzinnen van leuke cadeaus. Want wat geef je toch weer aan die broer van je, of de paps, of je schoonmoeder. Je schoonzusje wil al wel eens lukken en je beste vriendin ook, maar dat leuke extraatje maakt het toch af. 


Dat alles - leuke cadeaus en extraaaaaa's - ontdek je in het mooie boek Kado's uit eigen keuken. Een waar geschenk voor foodies die niet weten wat te kopen en voor zij die graag van het lekkers van hun liefhebbende foodie proeven. 


Trouwens, het boek is niet alleen geschikt om hulp te bieden bij kerst-cadeautjes-koorts. Het is er ook voor picknickuitjes in de zomermaanden (roze-witte vanillemarshmallows! Zomerbessenwodka!), verjaardagen in de herfst (honingmosterd met hele zadan! biscotti met amandelen en vijgen!) en onverwachte, lieve Valentijnsboodschappen (hartjeslolly's! Chocolade-Valentijnscakejes!). 


Vrienden, vaders, broers en familie te lande mogen zich dit jaar dus verwachten aan home made chocopasta in een leuke pot met een toffe strik of een beetje Franse charme in het pakket met varkensrilette, opgelegde groenten en zelfgemaakte broodstengels. En euh... Ik ben ook altijd blij met zulke home made, prachtig verpakte cadeautjes. De inspiratie vind je in de boekhandel. 


Kado's uit eigen keuken, 100 onweerstaanbare zelfgemaakte cadeautjes voor elke gelegenheid, Annie Rigg, Uitgeverij Kosmos, € 18,50

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool... op naar de boekenhandel!
  Misschien mezelf toch ook eens inschrijven voor die Secret Santa dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aha, ik kende Secret Santa niet! Nu net ontdekt! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...