dinsdag 24 mei 2011

Njam is koken met Feeling

Natuurlijk was het voor mij vorige week uitkijken naar de Nederlandse versie van Jamie Magazine. Vlotte chef, lekker papier en totally my style. Ik gok dat mister O. geen moeite zal hebben om ook hier met zijn tijdschrift zijn horde fans nog te vergroten.



Spannender is het nieuws dat Vlaanderens leukste stylish vrouwenmagazine - dat is dus Feeling, voor zij die het in Keulen horen donderen - samen met het culinaire digitale tv-platform Njam! vanaf morgen een Gloednieuw, Sprankelend, Verfijnd, Lekker, Verrassend, Gastronomisch en Toegankelijk Njam!-tijdschrift naar onze krantenboeren stuurt! Spannend, want het is Belgisch! En ook opwinding omdat yours truly er schrijft over haar geklungel (of successen?!) in de keuken met de gerechten van de Grote Chef én je er een sneak preview in de nieuwste kookboeken gunt.


Verder natuurlijk alles wat een foodie-hart begeert: lekkere recepten, toffe producties, leuke tips en het kruim van 's lands en 's werelds beste chefs. Nooit was een topmenu zo goedkoop: € 5,95 (of in pakket met Feeling) en Peter, Peppe, Roger, Johan ... wijzen je de weg.  

* Kir, kir, kir*

2 opmerkingen:

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...