Mijn plats préférés zijn nogal Italiaans van aard. Sorpresa, sorpresa.
Maar zo nu en dan waag ik me aan een pittigere, creatievere versie van een nasi goreng, bami pangang of tajine.
Er is een reden voor de "zo nu en dan": de kruidenmix die zo'n gerecht verheffen van een ordinair take-away-kopietje naar een explosie van smaken en een prikkelende ervaring is vaak moeilijk te vinden.
Nu niet meer:
www.thespiceshop.co.uk
Ik dank Jeroen Meus op mijn knieën! I'm a foodie and I like it.
Maar zo nu en dan waag ik me aan een pittigere, creatievere versie van een nasi goreng, bami pangang of tajine.
Er is een reden voor de "zo nu en dan": de kruidenmix die zo'n gerecht verheffen van een ordinair take-away-kopietje naar een explosie van smaken en een prikkelende ervaring is vaak moeilijk te vinden.
Nu niet meer:
www.thespiceshop.co.uk
Ik dank Jeroen Meus op mijn knieën! I'm a foodie and I like it.
'k heb het gisteravond ook gezien !!
BeantwoordenVerwijderen:-)
BeantwoordenVerwijderenik denk dat ik mij gisteren geïnspireerd voelde om eens spicy te doen:)
BeantwoordenVerwijdereneuh twas lekker wel :)
je "denkt"?! Explain to me, honey!
BeantwoordenVerwijderen