maandag 24 februari 2014

Yes, BEAUTEA nu ook bij ons te koop

Toen ik een jaar geleden in de Amsterdamse Jordaan beauty- en theemerk Beautea ontdekte, ging ik meteen overstag. Dat Amber en Chantal, de dames achter het merk, verdekke weten dat het leven zou moeten golven op jouw ritme. Mét heerlijk kopje thee uit een mooi doosje in de hand, fantastisch geurende dagcrème op je smoel én zalig ontspannende deuntjes op de achtergrond. 

Goed nieuws nu, want je hoeft niet meer per se naar (weliswaar gezellig) Amsterdam. Thee, servies, verzorgingsproducten en de rest van de Beautea-familie zijn sinds kort nu immers ook bij ons te verkrijgen! Hip hip hoera! 

 


Ik zal toch niet de enige zijn die zowat hopeloos valt voor een product dat proclameert "Beautea thinks of you". En ook nog: "We pursue a world that adjusts itself to your rhythm. Not the other way around. Think of yourself for a moment, and let the world wait a bit". Jouw eigenste ritme in een theekopje of in een tube, te midden van die immer hectische agenda van je: vind ik dus hartstikke geweldig. 

Chantal en Amber voorzagen niet alleen in verzorgings- en theeproducten op basis van extract van witte thee (een erg krachtige en gezonde theesoort). Helemaal leuk is dat je zelf geen greintje moeite moet doen om er die zalige ontspannende, ze-maken-het-toch-net-maar-af deuntjes erbij te toveren. Immers, de dames hebben op Spotify voor iedere mood - ontspanning, vitaliteit, verwennerij ... - een muzieklijst samengesteld. Die is helemaal gratis te beluisteren, terwijl jij van je kopje sipt en je dagcrème smooth uitsmeert. 


Conceptueel denken heet dat, quoi. En genieten. Please, do listen for yourself. Of wat hoor jij graag? 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...