vrijdag 25 november 2011

Een groene Groupon!

Groupon krijgt concurrentie, althans toch in Amsterdam, van Strawberry Earth. De naam is niet alleen lyrischer, hij bekt ook leuker en de deals die dit collectief voorstelt zijn een voor een ecologisch, groen en duurzaam (wat weliswaar drie keer ongeveer hetzelfde is).


De eerste week boden ze op hun mooi vormgegeven website - nog zo'n verschil met Groupon - een discodiner voor twee in het hipste restaurant van Amsterdam aan en een pakket Franse biowijnen. Jep, elke week op maandag stelt Strawberry Earth twee deals voor die "(woest!) aantrekkelijk zijn, maar ook afkomstig zijn van bedrijven die de Strawberry principles heel goed begrijpen". Telkens één ervaring en één product: groen, van eerlijke handel, zonder chemicaliën, gerecycleerd of te recycleren, van om de hoek indien mogelijk enz.

Strawberry Earth wil de wereld mooier maken, inspireren en het zo makkelijk mogelijk maken om duurzame keuzes te maken. Jep, ikke liever op zo'n leuke manier groen en duurzaam, dan met mijn geitenwollenssokken en open sandalen van de patertjes uit de abdij om de hoek (brrr, koud!). Jammer genoeg richten ze zich voorlopig enkel op de Nederlandse/Amsterdamse markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...