woensdag 16 juni 2010

Besparen

Ik zou het willen ontkennen, maar de eerlijkheid die ik zo aanhang gebiedt me het toe te geven: Flair's bikini-stress, zomerjurkjesspanning (en dat mag je in sommige gevallen letterlijk nemen) en het gehate diëten zijn me aan het kietelen. Alhoewel, het is onaangenamer dan kietelen. Het is eerder à la "steken geven". Ik buig.

Hoewel altijd scepticus, vertelt de history button op mijn computer nu dat ik verscheidene keren surfend op de website van de sekte der Weight Watchers terug te vinden was. Zou ik toetreden? Doet ie het of doet ie het niet (+ jingle, please!)?! Ik vulde het bestelformulier in voor een Mini ProPointspakket: € 55 euro, inclusief verzendingskosten om 3 tot 5 kg te verliezen. Meer kon mijn sceptische zelf echt niet toelaten. En bovendien: ik wil al vanaf mijn 19e levensjaar mijn gewicht niet meer kennen wegens gevaar voor een acute depressie wegens gebrek aan relativeringsvermogen. Dan is het belachelijk om als doel een bepaald (groter) gewichtsverlies te stellen, daar er geen haar op mijn al dan niet geëpileerd lijf eraan denkt om op dat dodelijke ding te gaan staan.

Dus formulier ingevuld, betaling niét uitgevoerd. Scepsisme is een sterke drijfveer. Net zoals meningen van amants en ander liefdevol volk. Twee dagen later betaling nog niet uitgevoerd. En de derde dag ... werd ik getroffen door de mening van amant en ander liefdevol volk: "het aantal kilo's is niet onevenredig met je dosis geluk" (ik heb zo mijn trage momenten). Dus, change of plans: mijn gezond eetpatroon volgens mijn gezond verstand én het "uitgespaarde geld" gebruiken voor een nieuwe haircut, bij Toni&Guy! Een veel beter, gelukzaliger en gezonder plan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...