zondag 13 september 2015

HAPPY: Bloemen aan huis

www.bloomon.be 

De dagen dat ik vrij ben, is de bloemenzaak om de hoek gesloten. Het mooie, kleurrijke groen dat ik later tijdens de week op de markt haal, blijkt het niet zo lang uit te houden hier in huis. Dus jipaajeej, want Bloomon breidt zijn diensten uit naar ons Belgenlandje. 

Qué le fuck? Wel, Bloomon is de Smartmat van de wilde boeketten. Nog niet helemaal duidelijk? Smartmat brengt zoals u als trouwe lezer van deze geweldige, inspirerende blog al weet "elke week ingrediënten en bijhorende recepten bij jou thuis om lekker en gezond te eten". Bloomon doet hetzelfde, maar dan met prachtige bloemenbundels. 

Niets te eten, wel veel schoonheid om ook van te genieten. Je kiest de maat van het "boeket" dat je wenst (small, medium of large), je bepaalt hoe vaak je zo'n ruiker thuis wilt ontvangen (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks) en je kiest een bezorgmoment. Voor een medium busseltje bloemen betaal je € 22,50 per bezorgmoment, voor een large ben je € 27,50 kwijt. Best wel haalbaar om je interieur op zo'n makkelijke wijze wat VT Wonen-cachet te geven.

Voorlopig zit de service in België in een testfase, die zich in Antwerpen en Gent zal ontrollen. De rest van Vlaanderen zou spoedig na die fase moeten - hopelijk, ik ga nu elke week kaarsjes branden bij de nonnekes - volgen.

Trouwens, buren Antwerpenaren en Gentenaren, als jullie je nu aanmelden op de website van Bloomon dan krijg je een welkomstpakket én een vaas cadeau!

Meer info: www.bloomon.be 


www.bloomon.be

  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

You make me happy: bedankt voor je comment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...